Rond de stad

Beeldje bij Categorie FOTOGRAFIE

Ik woon in Haarlem, een rustige stad; een stadje. Vanuit het centrum fiets ik in tien minuten naar de rand. Haarlem heeft het imago prachtig te zijn, het randgebied oogt weinig bijzonder. Desondanks vind ik juist dat gedeelte van de stad mooi, op zijn eigen manier. Er gebeurt van alles, al gebeurt er bijna niets. Kleurrijk leven is er te vinden, zichtbaar voor het oplettende oog. Onlangs ging ik met mijn camera op pad om in korte tijd een kleine serie te schieten. De foto’s tonen dat kleurrijke leven, die onvermoede schoonheid, alsof het voor het oprapen ligt.

Reacties gesloten.

Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin
Animated Social Media Icons by Acurax Responsive Web Designing Company
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin