Nola zingt

Kirsten 2583c uitsnede zonder oog

Met Nola, mijn dochter van zeven, heb ik afgesproken dat wij mijn liedjes de komende tijd gaan oefenen. Die vindt zij mooi, zegt zij, en ik vind haar mooi en ook dat zij schitterend zingt en barst van het muzikale talent. Of dit wat wordt of niet, uit ervaring kan ik zeggen dat wij elkaar perfect aanvoelen. Het streven is om ten minste een keer tot een echt optreden te komen. Onze eerste oefensessie was geslaagd.

Nola en ik

Denk overigens niet dat ik deze samenwerking niet serieus neem, want ik meen het in alle ernst: Nola kan het verschil maken. Kortom, Opdichter is volop en veelbelovend in ontwikkeling en beweging: 100% rusteloos. Beloven kan ik niets, maar ik heb het idee dat er een bloeitijd zit aan te komen.

Reacties gesloten.

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin
Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin