Groesjenka op bezoek

cropped-Albumhoesfoto21.jpg

Opdichters vijftienminutenfaam is in the pocket! De Haarlemse YouTuber Groesjenka hoorde van mijn boekproject en zag er een aanleiding in voor een portret van mij. Het resultaat mag er zijn, al zat mijn haar niet goed, zijn mijn wallen te prominent in beeld en was het huis een rotzooi.

Onder het motto “Eerst de slacht, dan de eieren” bespreken Groesjenka en ik niet alleen genoemd boekproject, maar ook mijn kippetjes, mijn docentschap en mijn voornemen een kinderboek te schrijven over een jonge wielrenner die bevriend raakt met een wielerheld.

Reacties gesloten.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin
Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin