Beter laat dan nooit

Het heeft even geduurd, maar mijn recensie van het nieuwe album van Crime & the City Solution, in april hier gepubliceerd, heeft nu ook een plaatsje gekregen op Sargasso, waarvoor dank, al heeft het wat lang geduurd en voelt het alsof het momentum voorbij is. Goed, ik klaag niet, want elke publicatie telt en maakt mijn inzet de moeite waard. Uiteindelijk gaat het mij niet alleen om mijn recensie, maar ook om aandacht voor een verrassend album van een fantastische band. In elk geval op dit blog volgen meer recensies, soms en zo veel mogelijk van recent uitgebracht werk, soms misschien ook van pareltjes die jaren geleden het levenslicht zagen maar die ik nog niet zo lang geleden heb ontdekt of die ik nog niet had gerecenseerd terwijl ik ze met terugwerkende kracht wel graag wil bespreken. Zoiets. Binnenkort komt mijn vriend en jarenlange stadgenoot Johnny Dowd met een nieuwe plaat, Do the Gargon. Let maar op, dat album laat mij eveneens in de pen kruipen.

Reacties gesloten.

Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin
Floating Social Media Icons by Acurax Wordpress Designers
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin