Archiefbeeld Radio Tour

Schaart-handen.jpg

Voor mijn boek over de geschiedenis van Radio Tour de France ben ik naarstig op zoek naar archiefmateriaal. Ik verwacht en vind natuurlijk vooral audiofragmenten. Echter, in mijn speurtocht kwam ik ook dit audiovisuele pareltje tegen. Wie het waarom gemaakt heeft, weet ik niet. Waarschijnlijk wilden medewerkers van het programma laten zien wat er bij kwam kijken om het te maken.

Op YouTube is het kijkje achter de schermen tot dusver 587 keer bekeken. Of het op televisie is uitgezonden, durf ik te betwijfelen. Gek genoeg is het op 6 juli 2015 geplaatst, precies rond de tijd dat ik de boekopdracht binnensleepte. Het lijkt er op dat een oud-medewerker de persoonlijke archieven alvast is gaan doorspitten in afwachting van mijn telefoontje met een interviewverzoek. Uniek!

Reacties gesloten.

Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin
Social Media Integration by Acurax Wordpress Developers
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin