Kid Rock, the Uniter

Nee, het is geen geintje. Kid Rock, ja. Echt waar! En waarom ook niet? Ik bedoel, als Trump je president is verdient zo’n jongen toch minimaal ook een Senaatszeteltje. In de toekomst gaat-ie voor het presidentschap. Wedden dat-ie wint?

Kid Rock Speech in Grand Rapids 9-6-17 from TrumpIsDaddy on Vimeo.

Officieel is zijn kandidatuur voor een zetel in Michigan nog niet eens, toch hield Kid Rock zaterdag in Grand Rapids zijn eerste politieke bijeenkomst. Hij trapte af met veelbelovende woorden:

What’s going on in the world today? It seems the government wants to give everyone health insurance, but wants us all to pay. And to be very frank, I really don’t have a problem with that, since God has blessed me and made my pockets fat. But a redistribution of wealth seems more like their plan. And I don’t believe you should save, sacrifice, do things by the book, and then have to take care of some deadbeat, milking the system, lazy ass motherfucking man.

De vertaling:

“Wat is er aan de hand in de wereld? Het lijkt alsof de regering iedereen een zorgverzekering wil geven en ons daarvoor wil laten betalen. En eerlijk gezegd, daar heb ik geen probleem mee, omdat God mij heeft gezegend met een dikke portemonnee. Maar een herverdeling van inkomen lijkt eigenlijk het plan te zijn. En ik geloof er niet in dat je moet sparen, offers brengen, volgens het boekje werken, en vervolgens moet zorgen voor een of andere nietsnut die het systeem melkt, voor een moederneukende luiaard.”

En dinsdag, in Detroit:

Kans
Gaat Kid Rock dan The Uniter zijn, de persoon zijn die de Amerikanen weer tot elkaar brengt, om te beginnen de inwoners van Michigan? Volgens opiniepeilers heeft hij een kans. Maar de verkiezingen zijn pas op 6 november 2018, dus er kan nog van alles gebeuren en voorlopig kunnen we rustig doorslapen. Dit wordt een motherfucking spannende race!

Reacties gesloten.

Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin
Social Network Integration by Acurax Social Media Branding Company
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin