The Splendors op GrassRoots

Met mijn band The Splendors heb ik tussen 2003 en 2008 Ithaca, NY en omstreken onveilig gemaakt. Op het vierdaagse GrassRoots Festival of Music and Dance in Trumansburg, NY stonden wij in 2005 als afsluiter van de tweede avond op het hoofdpodium. Dat was een eer! Gelukkig is in elk geval een klein deel van dit optreden vastgelegd voor het nageslacht. Wie de maker of makers van deze foto en video zijn, weet ik niet. Maar mijn dank is nog altijd groot… Oh, en geloof me, ik toon nu veel uit de oude doos, maar er komt ook heel veel nieuw materiaal aan. Materiaal van Opdichter, bedoel ik. Veel plezier!

The Splendors op GrassRoots
Jairo | Myspace Video

Reacties gesloten.

Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin
Social Network Widget by Acurax Small Business Website Designers
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin