Boy, was I wrong

Ongelijk krijgen, ik houd er niet van. En toch is het mij een genoegen dat het mij in dezen keer is overkomen. Want hij is weg, terwijl ik had voorspeld dat wij de komende vier jaar niet van hem af zouden zijn. Goed, wellicht richt hij zijn eigen partij op en doet hij op miraculeuze wijze over vier jaar opnieuw mee aan de verkiezingen. Hij zal het lachertje zijn. Hij is het lachertje, hoezeer hij ook juist een gevaarlijke gek bleek te zijn. “Rot toch op, man, niemand neemt jou nog serieus!” zou ik hem willen zeggen. En zo is het. Man, am I happy!

Reacties gesloten.

Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin
Animated Social Media Icons by Acurax Wordpress Development Company
Visit Us On TwitterVisit Us On FacebookCheck Our FeedVisit Us On Linkedin